Paperback Í Seksi Ovari PDF/EPUB Ê


Seksi Ovari ➹ [Read] ➵ Seksi Ovari By Fazleena Hishamuddin ➼ – Natus-physiotherapy.co.uk Kau boleh menyandar pada seribu bahu kalau kau mahuTapi kau memilih untuk yang satu ituYang paling dunguYang buat kau bersandar sambil airmata kau jatuh bertalu dan hati kau pecah beribu Kau boleh menyandar pada seribu bahu kalau kau mahuTapi kau memilih untuk yang satu ituYang paling dunguYang buat kau bersandar sambil airmata kau jatuh bertalu dan hati kau pecah beribu.

  • Paperback
  • 135 pages
  • Seksi Ovari
  • Fazleena Hishamuddin
  • Malay
  • 01 September 2019

About the Author: Fazleena Hishamuddin

Is a well known author, some of his books are a fascination for readers like in the Seksi Ovari book, this is one of the most wanted Fazleena Hishamuddin author readers around the world.



10 thoughts on “Seksi Ovari

  1. airuZ airuZ says:

    Persis makan tauhu Cukup untuk mengisi perut menghalau gastrik namun tak kan pernah memuaskan selera Aku sudah cuba selam juah mengharapkan aku ke dasar puisi puisinya tapi aku tak sampai di situ Cuma mampu bermain di permukaan Jiwa aku spesis lain, mungkin.

  2. cheryna27 cheryna27 says:

    Mula tadi aku list down semua puisi yg aku suka Bila dah list down aku dpt simpulkan bahawa 70 peratus dari puisi dalam buku ini memang aku suka.Betullah bak kata Pyan Habib dalam prakata buku ini antara buku puisi termudah dan jujur yg pernah aku baca.Aku sebenarnya seorang pembaca yang tidak adil sebab aku dah lama tahu kewujudan buku ni, pernah curi baca beberapa kali di kedai buku tp tak pernah berniat utk membeli Aku bukan orang puisi Perlu disuap puisi itu utk aku tahu kesedapannya Mula tadi aku list down semua puisi yg aku suka Bila dah list down aku dpt simpulkan bahawa 70 peratus dari puisi dalam buku ini memang aku suka.Betullah bak kata Pyan Habib dalam prakata buku ini antara buku puisi termudah dan jujur yg pernah aku baca.Aku sebenarnya seorang pembaca yang tidak adil sebab aku dah lama tahu kewujudan buku ni, pernah curi baca beberapa kali di kedai buku tp tak pernah berniat utk membeli Aku bukan orang puisi Perlu disuap puisi itu utk aku tahu kesedapannya Jadi kesempatan melihat penulis beraksi aku gunakan sebaiknya utk menilai urat saraf yg kurang sensitif dgn bait2 yg sensasi.Tak menghampakan Jadi aku terus beli cetakan ketujuh kan aku dah kata aku tak adil, walhal dah lama tahu kewujudannya Sebabnya mudah Bila kau tau yg kau baca sesuatu dan akan terus membaca benda tu, baik beli Kalau tak yakin, jgn membazir.Aku tahu aku akan selalu baca benda ni Sebab aku suka ayat manis dan positif bkn manis macam twt_cinta di Twitter sana tapi habuk pon tarak.Tapi manis utk dijadikan penyeri hari.Aku bezakan dgn Puisi Tepi Jalan dan Love Misadventure, akhirnya aku dpt formula nak membaca puisi Mungkin aku bukan jenis yg suka puisi self pity atau nak pelangkung orang sana sini.Mungkin sebab tu juga aku senang dgn buku ini Senyum, walaupun yg pahit dihidangkan Masih boleh makan walaupun yg masam2 disuakan Sebab masih ada manis dalam setiap hidangan.Ya, kurang2 boleh tukar persepsi aku dari hidangan cela, celaka, hina yg aku dok baca dari tulisan Lord Zara satu masa dulu Bila mana jd tuli dgn puisi.Buku ini juga tulus dan general utk semua perempuan Tidak narcissist seperti buku puisi lain yg aku pernah baca Balik2 cerita dia, balik2 cerita dia Nope, kau dpt rasa dia tulis pasal org lain juga dan dia tahu bergaul dgn org lain selain dari manusia social media.Aku suka bila puisi tujuannya bukan utk menyindir atau membunuh sesiapa Tapi utk ingatan pada diri dan buat bekal sepanjang hari.That explains Seksi Ovari

  3. Nin Fazren Nin Fazren says:

    Buku puisi paling seronok di baca setakat ini Tidak perlu guna bahasa pelik pelik, cukup kalau mampu rasa apa yang cuba di sampaikan.

  4. Hafizz Nasri Hafizz Nasri says:

    Ada orang boleh makan berpinggan pinggan, katanya Tapi untuk aku, ini sedikit tawar Kurang rasa, jadi cuma biasa biasa saja Hidangan yang takkan aku ulang tambah.

  5. Hanis Khaleeda Hanis Khaleeda says:

    Seksi Ovari by Fazleena Hishamuddin Aku beli buku ni sebab tajuk Macam menarik pastu nak tahu buku ni pasal apa Eh jap, aku bukan beli tapi ada orang bagi Hehe Oh ya, buku ni pasal puisi Aku beli sebab nak tahu puisi ni pasal apa Dari apa yang aku faham, puisi ni pasal perempuan Pasal perasaan perasaan perempuan, pasal hidup, pasal cinta Mungkin sebab tu kot tajuk dia camni Aku suka puisi puisi dalam ni sebab tak terlalu mendalam Direct je maksud dia Tapi ada certain certain puis Seksi Ovari by Fazleena Hishamuddin Aku beli buku ni sebab tajuk Macam menarik pastu nak tahu buku ni pasal apa Eh jap, aku bukan beli tapi ada orang bagi Hehe Oh ya, buku ni pasal puisi Aku beli sebab nak tahu puisi ni pasal apa Dari apa yang aku faham, puisi ni pasal perempuan Pasal perasaan perasaan perempuan, pasal hidup, pasal cinta Mungkin sebab tu kot tajuk dia camni Aku suka puisi puisi dalam ni sebab tak terlalu mendalam Direct je maksud dia Tapi ada certain certain puisi yang aku tak berapa nak paham Sebab aku baru nak belajar baca dan paham puisi Hahaha So, have fun Selamat membaca 2019readingchallenge duniaBOOKku bukuenambelas

  6. Hana Ahmad Hana Ahmad says:

    Seolah olah membaca fikiran sendiri, atau membaca kisah hidup sendiri.Di antara itu, aku bagi dua bintang tiap salah satu menjadikan jumlahnya empat Percayalah, kau baca berulang kali pun tidak akan jemu untuk mengangguk setuju.

  7. cutesyreader ツ cutesyreader ツ says:

    Tak ingat dah berapa kali baca buku ni Since 2015 lagi, and always be my favourite Hampir keseluruhan atau mungkin keseluruhan puisi dalam buku ini adalah berkenaan wanita puisi yang melambangkan kekuatan serta perjalanan sama yang saya percaya ditempuh oleh hampir semua wanita di dunia ni Jika dibandingkan dengan apa yang saya alami sepanjang hidup ini, hampir 80% puisi ini kena tepat dengan saya.Banyak favourite poem saya dalam buku ni dan ini salah satunya Jangan mengaku kau wanita yang k Tak ingat dah berapa kali baca buku ni Since 2015 lagi, and always be my favourite Hampir keseluruhan atau mungkin keseluruhan puisi dalam buku ini adalah berkenaan wanita puisi yang melambangkan kekuatan serta perjalanan sama yang saya percaya ditempuh oleh hampir semua wanita di dunia ni Jika dibandingkan dengan apa yang saya alami sepanjang hidup ini, hampir 80% puisi ini kena tepat dengan saya.Banyak favourite poem saya dalam buku ni dan ini salah satunya Jangan mengaku kau wanita yang kuat, Jika airmata sendiri pun tak mampu kau kesat.Actual Rating SEMUA BINTANG DI ANGKASA

  8. NSHI NSHI says:

    Seperti melihat cebisan cebisan kisah hidup sendiri sepanjang berskandal dengan buku ini Ada kalanya tersenyum senget seorang diri, ada kalanya terasa sakit seperti dilempang dengan kuat pada pipi.Kalau kau lelaki dan ada masalah nak faham isteri awek kawan baik perempuan, sila baca buku y memang seksi ini Aku tahu apa y aku tulis ni klise tapi bila kau baca buku ni, kau akan mula nampak harapan harapan seorang perempuan, keperitan y perlu ditanggung demi meraih secebis kebahagiaan dan kau aka Seperti melihat cebisan cebisan kisah hidup sendiri sepanjang berskandal dengan buku ini Ada kalanya tersenyum senget seorang diri, ada kalanya terasa sakit seperti dilempang dengan kuat pada pipi.Kalau kau lelaki dan ada masalah nak faham isteri awek kawan baik perempuan, sila baca buku y memang seksi ini Aku tahu apa y aku tulis ni klise tapi bila kau baca buku ni, kau akan mula nampak harapan harapan seorang perempuan, keperitan y perlu ditanggung demi meraih secebis kebahagiaan dan kau akan mula faham perasaan gusar dan resah serta perasaan insecure y wujud di dalam hati seorang perempuan

  9. Zetty Khairunisa Zetty Khairunisa says:

    Yang ni dari aku untuk dia.Sejak akhir2 ini, aku suka diskusi kita walaupun ia belum pasti tapi ia seolah janji yg menunggu hari utk termetri Tuhan tidak beri kita sentuh pelangi tapi Tuhan beri kita sentuh lautan Syukur Puisi tak perlu berat dan berbelit Puisi ni seumpama rasa yg perlu kau serap dan selami Baru feel So ini lah antara puisi yang santai Sekali baca dan kau nak ulang baca lagi Bukan kerana gagal faham tapi kau rasa, eh, puisi ni macam untuk aku lah Segalanya terkena batang Yang ni dari aku untuk dia.Sejak akhir2 ini, aku suka diskusi kita walaupun ia belum pasti tapi ia seolah janji yg menunggu hari utk termetri Tuhan tidak beri kita sentuh pelangi tapi Tuhan beri kita sentuh lautan Syukur Puisi tak perlu berat dan berbelit Puisi ni seumpama rasa yg perlu kau serap dan selami Baru feel So ini lah antara puisi yang santai Sekali baca dan kau nak ulang baca lagi Bukan kerana gagal faham tapi kau rasa, eh, puisi ni macam untuk aku lah Segalanya terkena batang hidung sendiri

  10. Sharah Sharah says:

    aku perempuan aku hargai puisi yang bagus aku suka puisi yang ada jiwatapi bukan dari buku puisi initerlalu dibuat buat terlalu mencuba ayat seolah bukan berdasarkan hati tapi untuk mencari rhyme dia sendiri emosi lebih tak ada kentalnya belek muka surat dengan muka plain, belek ke muka surat seterusnya dengan expresi wajah sama.maaf, bukan secawan kopi untuk saya lebih suka wani ardy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *