Cerita Dari Hati PDF/EPUB Ô Cerita Dari Kindle -


3 thoughts on “Cerita Dari Hati

  1. Liyana Hamid Liyana Hamid says:

    CERITA DARI HATIKU TELAH TEMUI DIRIKU DALAM SETIAP CERITABanyak kata kata motivasi dan semangat yang terkandung dalam buku Cerita Dari Hatimaka bacalah dengan mata hatifahami dan hadam apa yang disampaikan nescaya akan terus sampai ke hatiSemenjak buku ini berada dalam genggamansungguh banyak kisah2 yg terkesan dijiwa dan juga hati niSetiap cerita punya kisah tersendiri yg dekat dgn hati insan yg kerdil iniseringkali air mata bergenang ditubir mata dan akhirnya jatuh menitis sendiri ke pipisampai samar pulak tulisan di bukuMasa melayari kisah2 dalam #CDH ada kisah tu jadi pada diri sendirirupanya kita berkongsi kisah yg sama cuma dlm keadaan yg sedikit berbezabanyak ilmu yg dipelajari terutama tentang kehidupan Terima kasih atas titipan kata kata motivasi yg menginspirasikan Tak tau nak ulas macam manacuma apabila seseorang itu membaca dengan mata hati maka cerita itu akan sampai ke pelusuk hati mereka dan akan rasai sendiri seolah olah dialah dalam penceritaan ituSaya nak kongsikan beberapa kata kata nasihat serta motivasi yang mungkin akan terkesan di hati setiap pembaca1 Untuk dihormatikita yang terlebih dahulu perlu menghormatiUntuk lebih disayangikita perlu terlebih dahulu belajar menyayangi2 Sentiasalah berfikiran rasional apabila berdepan dengan sesuatu masalah atau ujian hidupmengadulah merayulah hanya pada Allahsebab Allah sahaja yang memahami kitaAllah kan ada 3 Kisah 'redha' yang disampaikan juga terkesan dihati ini Bila fikir pasal redhaTeringat kata kata dalam #CDH Redha Allah terletak pada redha kedua ibu bapa4Hidup ini adalah untuk berkongsi dan memberi antara insankan? Tak banyak sikit pun tak paselalu teringat kisah2 yg Abg Naz cerita dalam #AAA Sama je Mak pesanpasti tiap kali baca mata masuk habuk 5 Success is only defined as how fast you can bounce back when you are stumble and fall Diam bukan bermakna kau bisu pekak bukan makna kau tuli buta bukan makna kau tak nampak6 I am a dreamer myself Tak salah untuk berangan dan menyimpan impianAapabila kita berusaha ke arahnyapasti angan angan itu akan menjadi kenyataanIringi dengan Usaha Doa Tawakkal kepada Allah pasti Allah akan tunaikanSesungguhnya Allah sebaik baik perancangSungguh Banyakk sangat kisah yang terkesanbanyak juga terasa sampai monolog dgn diri sendiridia macam niaku pun macam ni jugasama dengan diadia boleh Mesti aku bolehLast but not least untuk pemilik #CDHbacalahbacalah dengan mata hati kalian pasti anda akan fahami dan rasai sendirisemua kisah ni terjadi pada zaman milenia niamoga kita semua diberi kekuatan dan dipinjamkan masa oleh Allah untuk menghargai setiap insan dan pinjaman yang dianugerahkan untuk kita kat dunia niBiarlah hati kita terus berkata yang elok elok dan bila hati mulai terasa syukurlah iman kita masih adaJaga imanjaga hatijaga peribadi dan paling penting jaga hubungan dengan Sang PenciptaPSTahniah dan syabas kepada keenam penulis #CDHkalian berjaya menyentuh hati ini dengan kisah kitakisah yang samaSemoga kalian terus menginspirasi dan memotivasikan setiap insan yang membacanya InshaAllah Jangan berhenti menulis dan memotivasikan kamipembaca ya? Thank you so much Abg Naz atas setiap perkongsian yang tulus dari hati dalam semua penulisan yang memotivasikan UYDLUYDL2AAACDH5 bintang untuk buku yang memotivasi dan mnginspirasikan ni ^^ Recommend sangat kat semua insan yang tercari cari bahan bacaan untuk memotivasikan diri sendiriWAJIB MESTI MILIK


  2. Syed Shahrom Wafa Syed Shahrom Wafa says:

    Bagi peminat buku buku hasil nukilan Nazali Noor Ulu Yam di Liverpool 1 2 Anak Anak Abah tiada apa yang perlu diperkatakan Anda harus baca buku ini Walaupun kali ini bukan Nazali Noor sahaja yang menyumbang isi bukunya kisah kisah hidup dari pengarang lain juga tidak kurang menariknya Buku yang lebih berat dari emosi penceritaan berbanding 3 buku sebelumnya Namun tetap sesuai untuk dibaca dihayati kisah teladannya oleh semua lapisan masyarakatCuba baca


  3. Hasnul Adin Hasnul Adin says:

    Okay but not great Ada bahagian yang sedap dibaca Ada juga yang rasa macam tak patut dimasukkan dalam buku Lebih kepada macam bebelan Sangat tak sedap dibacaBahagian syair sajak apa semua tu pun langkau je Tak baca Sebab tak minat tulisan sejenis macam tu


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Cerita Dari Hati ❆ [KINDLE] ✿ Cerita Dari Hati By Nazali Noor ➟ – Natus-physiotherapy.co.uk Tulis daripada hati akan sampai ke hatiSiapa pun engkau dalam cerita iniBaik ibu ayah anak guru mahupun hamba NYAKau akan temui dirimu dalam setiap ceritaBacalah Tulis daripada hati akan sampai ke hatiSiapa pun engkau dalam cerita iniBaik ibu ayah anak guru mahupun hamba NYAKau akan temui dirimu dalam setiap ceritaBacalah.

  • Paperback
  • 368 pages
  • Cerita Dari Hati
  • Nazali Noor
  • Malay
  • 28 October 2016

About the Author: Nazali Noor

Bestselling book details Malaysian academic’s journeyImage of Nazali Noor with his book at book launchLJMU Senior Lecturer in Facilities Management Nazali Mohd Noor’s autobiographical book about his journey from a small village in Malaysia to academic life in Liverpool has been published by Karangkraf one of the largest publishers in MalaysiaThe book Ulu Yam di Liverpool UYDL sets forward po.